Porezni priručnik – za proračunske i neprofitne organizacije

O OVOM IZDANJU

Novi Porezni priručnik u kojem su objedinjena stručna mišljenja autora s detaljnom analizom obzirom na specifična postupanja primjene poreznih propisa u javnom i neprofitnom sektoru! 

Proračunski i neprofitni subjekti u svojemu poslovanju su, više ili manje, na specifičan način uključeni u porezni sustav. U ovom priručniku nastojali smo obraditi primjenu pojedinih temeljnih poreznih oblika kroz prizmu njihove primjene u sustavu proračuna i djelovanju neprofitnih nevladinih organizacija.

Brojne posebnosti poslovanja u čitavom nizu djelatnosti nerijetko zahtijevaju i individualnu dodatnu analizu poreznog statusa. U priručniku smo, temeljem višegodišnje prakse primjene i usklađivanja postupanja i službenih stajališta, obuhvatili najznačajnija pitanja oko kojih više ne bi trebalo biti prijepora. Vjerujemo da će ovaj priručnik biti korisno pomagalo praktičarima u sagledavanju i boljem razumijevanju osnovnih postavki i primjene poreznih propisa u svakodnevnoj praksi.

Priručnik je namijenjen svim sudionicima u sustavu javnog i neprofitnog sektora koji imaju doticaj sa primjenom poreznih propisa, ali ga mogu koristiti i svi oni koji su potrebiti i željni znanja o navedenoj temi izraženoj u praksi ovih dviju institucija, neovisno dolaze li iz privatnog ili javnog i neprofitnog sektora.

Porezni priručnik – za proračunske i neprofitne organizacije

Redovna cijena: 250 kn
Teme: Porez na dohodak, Porez na dodanu vrijednost, Porez na dobit, Opći porezni zakon - izmjene i dopune, PRILOG: Popis mišljenja i uputa Ministarstva financija, Načini isplata fizičkih osoba
Broj stranica: 280
Izdanje: ožujak 2017.
Autori: Ivan Čevizović, Mirjana Mahović Komljenović, Branka Remenarić, Maja Butorac, Ana Godić, Davor Vašiček

NARUČI KNJIGU ILI PRIRUČNIK

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail: prijave@tim4pin.hr
  • Telefonom: 01/5531-755, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815