TIM4PIN d.o.o za savjetovanje kao edukacijski partner  vas poziva na 2. godišnju konferenciju na temu: „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“  koju organizira Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. u suradnji s ostalim stručnim partnerima i sponzorima.

Razvojno-financijski skup će se održati u Zagrebu 16. i 17. ožujka 2016. godine. Na konferenciji će se sustavno prezentirati sredstva iz EU fondova koja su na raspolaganju korisnicima u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine, i to prema 11 tematskih ciljeva kohezijske politike EU.

Sudionici konferencije imat će mogućnost kupiti nova izdanja TIM4PIN-a, „EU PROJEKTI – od ideje do realizacije“ i „JAVNA NABAVA –  službeni stavovi i sudska praksa“, kao i ostala izdanja koja imamo u ponudi.

Konferenciju otvaraju 3 ministra:

Tomislav Tolušić, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Darko Horvat, Ministarstvo poduzetništva i obrta

Davor Romić, Ministarstvo poljoprivrede

Program pogledajte ovdje.

Prijavu za sudjelovanje ispunite ovdje.

Konferencija je namijenjena županima, gradonačelnicima, načelnicima, pročelnicima i predstavnicima nadležnih državnih tijela, tijelima jedinica regionalne i lokalne zajednice, predsjednicima, članovima uprava i direktorima državnih i privatnih poduzeća, ravnateljima i drugim predstavnicima nadležnih državnih agencija i institucija, predsjednicima i članovima uprava banaka i drugih financijskih institucija, savjetnicima za EU fondove, izvođačima radova, isporučiteljima opreme, voditeljima projekata, urbanistima, arhitektima i inženjerima i svima drugima zainteresiranim stručnjacima i poslovnim ljudima.

Naknada za sudjelovanje:

POSEBNA POGODNOST za prijave 3 i 5 sudionika iz istog društva.

 1 sudionik 1.600,00 kn + PDV
 PAKET 3 ULAZNICE 4.200,00 kn + PDV
 PAKET 5 ULAZNICA 6.200,00 kn + PDV

Uplata naknade za sudjelovanje na Konferenciji daje pravo na:

  • sudjelovanje u programu Konferencije;
  • ručak prvog dana Konferencije u restoranu Zinfandel`s;
  • osvježavajuće napitke i pića u pauzama Konferencije;
  • pravo uvida i ispisa prezentacija predavača na Konferenciji s web stranice, uz uporabu lozinke koju će sudionik primiti.