TIM4PIN MAGAZIN 01/2022.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Pred nama je nova godina što je prilika da si, prije svega, još jednom zaželimo dobro zdravlje, poslovni uspjeh i osobnu sreću!

Također, posebnu zahvalnost izražavamo svima vama koji ovo čitate jer to znači da ste i nadalje ostali naši vjerni čitatelji ili ste odlučili u ovoj godini ukazati nam svoje povjerenje.

Početak godine uvijek je iznova vrlo zahtijevan za sve u računovodstvenim i financijskim službama. Godinu koja je za nama treba završiti prikupljanjem nedostajuće dokumentacije, obradom elaborata o provedenim popisima, obračunima ispravka vrijednosti imovine, usklađivanjem analitičkih i sintetičkih evidencija, godišnjim obračunima poreznih obveza i nizom drugih poslova kojima se zaključuje prethodna poslovna godina. Istodobno, valja pratiti i poslovanje u tekućoj godini u okolnostima uvijek ponešto promijenjenih zakonskih okvira. Tu posebice mislimo na novi Zakon o proračunu koji na, aktualnom trenutku prilagođenijoj osnovi, daje determinante našega budućega sustava proračuna i javnog financiranja.

Sadržajnu koncepciju i uređivačku politiku našega časopisa namjeravamo kontinuirano razvijati i u 2022. godini. Tako ćemo se i nadalje, u našem tiskanom i e-izdanju, nastojati usredotočiti prvenstveno aktualne stručne informacije i upute za svakodnevni operativni rad. Zahvaljujući velikom krugu naših autora-suradnika, eksperata iz pojedinih područja vjerujemo da ćemo vam i dalje biti pouzdan informativni oslonac i izvor korisnih spoznaja.

U tom nastojanju pripremili smo i ovaj, prvi ovogodišnji, broj kojim započinjemo jubilarnu desetu godinu ovoga ambicioznoga nakladničkog projekta.

Jubileji uvijek nešto znače, ali i obvezuju.

Svjesni toga, srdačno vas i s poštovanjem pozdravljam u ime uredništva i svih suradnika!

Prof.dr.sc. Davor Vašiček

Glavni urednik

TIM4PIN MAGAZIN 01/2022.

Teme: Financije i financijsko poslovanje, računovodstvo, porezi, pravo, javna nabava, poslovanje neprofitnih organizacija, pametni gradovi,Europska unija i fondovi, TIM4PIN INFO
Broj stranica: 104
Izdanje: siječanj 2022.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu