TIM4PIN MAGAZIN 03/2021.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Po mnogo čemu ulazak u mjesec ožujak donosi nam val optimizma. Epidemiološka situacija se popravila, mjere ograničavanja rada i aktivnosti su pred daljnjim popuštanjem, a sunce nas je ugrijalo na gotovo ljetnih +25 celzijusa. Valja se nadati i vjerovati da će se takvo ozračje nastaviti.

Aktualne teme koje ispunjavaju naš javni medijski prostor i dalje su usmjerene na javnozdravstvena pitanja i saniranje posljedica razornih potresa. Ipak, sve je primjetnije da se približavaju i lokalni izbori.

Retorika konkurentskih stožera sve je oštrija, a nastupi sve učestaliji. Scenariji su to na koje smo navikli samo se povodi i teme ponešto mijenjaju. Ove su godine npr. aktualna cijepljenja iz ostatka „da se ne baci“ i neprijateljski stav prema određenoj političkoj kategoriji gostiju nekoga kafića u nekom gradu. Do svibnja će se vjerojatno pojaviti i neke nove aktualnosti koje će dobiti značajan medijski prostor.

U našoj radnoj svakodnevici pomalo smo okončali obveze vezane za financijsko i porezno izvještavanje te se, nakon predaje izjava o fiskalnoj odgovornosti, možemo u potpunosti okrenuti tekućoj poslovnoj godini.

Ono što svakako treba pomno proučiti i pripremiti se su mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova. Nova financijska perspektiva je započela, značajna sredstva su nam potencijalno raspoloživa i u mnogočemu o nama ovisi koliko ćemo ih uspjeti iskoristiti.

Mi smo naše aktivnosti snažno usmjerili upravo u tom pravcu te vam nizom informativnih skupova i stručnim izdanjem pružili važne pripremne informacije. I u ovom broju časopisa nastavljamo s aktualnim temama o ovoj problematici, a naši stručnjaci spremni su vam pomoći i u konkretizaciji pripreme projektnih prijava.

I ovom vam se prilikom još jednom zahvaljujemo na podršci koju ste izrazili čitanjem našega časopisa.

Uz želje za dobrim zdravljem i poslovnom stabilnošću srdačno vas pozdravljamo!

Glavni urednik

Prof.dr.sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 03/2021.

Teme: Financije i financijsko poslovanje, računovodstvo, porezi i doprinosi, plaće i naknade, fiskalna odgovornost i financijsko upravljanje, pravo, javna nabava, Europska unija i fondovi, lokalna samouprava, poslovanje neprofitnih organizacija, TIM4PIN INFO
Broj stranica: 117
Izdanje: ožujak 2021.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu