TIM4PIN MAGAZIN 04/2020.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Prije svega želimo i nadamo se da ste dobro, koliko se u ovim izvanrednim, dosad nedoživljenim okolnostima to može biti. Nevidljiva „neman“ vrebajući podlo naše zdravlje, ušuljala nam se u živote i privremeno nam oduzela slobodu kretanja i normalnog poslovnog i društvenog djelovanja.

Ekonomske i svekolike posljedice osjećamo već sada, a osjećat ćemo ih još dugo nakon što je pobijedimo. Ali pobijedit ćemo. To je sigurno. Svoj doprinos pobjedi moramo dati čuvajući sebe i ljude oko sebe. Za razliku od brojnih heroja, zdravstvenih radnika, volontera, policajaca, vojnika i svih ostalih koji nadljudskim naporima i izlaganjem sebe obavljaju zahtjevne dužnosti i poslove, obveza većine nas je pomoći im tako da ostanemo u svojim domovima sprječavajući time naglo širenje ove opake epidemije.

Razorni potres u Zagrebu i okolici, koji se kao podli saveznik našeg neprijatelja dogodio, nakratko nas je istjerao iz naših domova, no i to smo u značajnoj mjeri prebrodili. Nažalost, ne svi, jer mnogi su domovi i jedan mladi život izgubljeni. Veliku materijalnu štetu i obnovu razorenog rješavat ćemo pomalo kada za to dođe vrijeme. Strpljivo i uporno moramo ostvariti pobjedu po pobjedu. Malim koracima i malim doprinosom svakog od nas.

U takvim okolnostima nastao je i ovaj broj časopisa. Potrudili smo se da vam radom od kuće naših suradnika i autora pripremimo sadržaj koji će vam biti koristan i u ovo vrijeme bitno reduciranih poslovnih procesa na što ste i sami prisiljeni.

Premda se naša poslovna politika temelji na izdavanju tiskanog izdanja publikacija, u trenutačnim okolnostima vrlo ograničenog kretanja, kada većina od vas nema pristup svojim radnim mjestima i kada nužne poslove obavljamo samo zahvaljujući informatičkim tehnologijama, odlučili smo ovaj broj zasad publicirati samo u elektronskoj verziji. Nadamo se i molimo za vaše razumijevanje i podršku.

Časopis vam je dostupan na našoj internetskoj stranici www.tim4pin.hr, a na vaš zahtjev dostavit ćemo vam ga dodatno i na e-mail adrese.

Sa željama da svi skupa ostanemo hrabri, strpljivi, odgovorni i zdravi srdačno vas pozdravljamo s poštovanjem!

Glavni urednik: Prof. dr. sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 04/2020.

Teme: Računovodstvo, financije i financijsko poslovanje, plaće i naknade, porezi i doprinosi, pravo, javna nabava, Europska unija i fondovi, lokalna samouprava, TIM4PIN INFO
Broj stranica: 68
Izdanje: travanj 2020.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu