TIM4PIN MAGAZIN 11/2014.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Na početku svakoga dosadašnjega broja obraćao sam se s nekoliko rečenica u kojima sam nastojao iznijeti svoje impresije o odabranim aktualnim događanjima na javnoj stručnoj sceni ili vam skrenuti pozornost na posebno važna stručna pitanja koja u časopisu obrađujemo. Ovaj put moje obraćanje usmjereno je na našu buduću suradnju i međusobnu podršku. Prije svega zahvaljujem vam se što ste kao čitatelji podržali našu ideju pokretanja i stvaranja ovoga specijaliziranoga časopisa. Od prvoga broja časopisa nastojimo vas informirati o temama koje proizlaze iz stvarnih, svakodnevnih nedoumica i prepreka s kojima se susrećete, ali i razvojnim temama koje proizlaze iz aktualnih reformi i članstva u EU.

I nadalje, tematsko usmjerenje časopisa, sukladno ciljevima TIM4PIN Centra, bit će fokusirano na područje javnog (proračunskog, izvanproračunskog i javno poduzetničkog) te neprofitnog sektora s posebnim fokusom na specifičnostima pojedinih djelatnosti. Povezujući i okupljajući ugledne stručnjake i znanstvenike želimo ostvariti misiju i ciljeve Centra TIM4PIN te bar malo doprinijeti uspješnom izlasku iz recesije i budućem svekolikom napretku.

Časopis ćemo i ubuduće razvijati u vaš pouzdani vodič za primjenu propisa, najbolje domaće i svjetske prakse, znanstvenih dostignuća te širokog spektra relevantnih informacija. U tom smislu uz časopis, tijekom godine ćemo vas informirati i putem naših povremenih e-newslettera te posebnog priloga TIM4PIN info. Naravno i brojnim stručnim radionicama i seminarima nastojat ćemo u neposrednim susretima s vama dodatno rasvjetljavati složenije stručne teme i pitanja.

Pripremajući se za nadolazeću novu poslovnu godinu, ovih smo vam dana ponudili produljenje pretplatničkog odnosa za 2015. godinu. Na adresu vaše institucije uputili smo predračun ponudu za nastavak pretplate na časopis pod nepromijenjenim uvjetima koji osim tiskanog izdanja, e-newslettera i TIM4PIN info dodatka, uključuju i određene primjerene financijske i poslovne pogodnosti.

Nadamo se da ćete unatoč sve složenijoj financijskoj situaciji biti u mogućnosti ostati i nadalje naš čitatelj te nam time izraziti ne samo financijsku podršku nego i priznanje da smo koncepcijom i sadržajem časopi- sa na tragu vaših potreba i dobrom putu ostvarenja ciljeva Centra.

U tom uvjerenju, srdačno vas pozdravljam!

Glavni urednik: prof. dr. sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 11/2014.

Teme: Plaće u školstvu, Evidentiranje državne imovine, Godišnji obračun poreza pri zadnjoj isplati plaće, Novi računovodstveni okvir za neprofitne organizacije, Javna nabava usluga iz dodatka II. B
Broj stranica: 132
Izdanje: studeni 2014.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu