TIM4PIN MAGAZIN 1/2013.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Prema našim najavama s konca prošle godine, stručna literatura u Republici Hrvatskoj od danas je bogatija za novi specijalizirani časopis koji ovim brojem počinje kontinuirano izlaziti.

Već u promotivnom broju, koji vam je i dalje raspoloživ na našoj internet stranici, istaknuli smo da ovim časopisom želimo snažnije razviti međusobnu razmjenu informacija, savjeta, spoznaja i iskustava eksperata, praktičara i znanstvenika koji djeluju u proračunskom i neprofitnom sektoru. Premda nam suvremeno informatičko doba i napredne tehnologije pružaju brojne efikasne i ekonomične mogućnosti smatramo da je pisana riječ u formi tiskanog glasila ipak nužna.

Bogatim sadržajem promotivnoga i ovoga, prvoga broja novoga časopisa TIM4PIN MAGAZIN vjerujemo da smo vam uvjerljivo predstavili naše nastojanje da časopis postane izvor relevantnih informacija i pouzdani vodič za primjenu općih i posebnih propisa, najbolje domaće i svjetske prakse te aplikativnih znanstvenih dostignuća u području djelovanja javnog i neprofitnog sektora.

Koncepciju časopisa i ubuduće ćemo razvijati u dva temeljna segmenta – prvi koji će sadržajno obuhvaćati stručne i znanstvene teme od općeg interesa i drugi koji ćemo sustavno obogaćivati temama koje proizlaze iz vaših brojnih specifičnosti u pojedinim djelatnostima.

Iskreno se zahvaljujemo svim čitateljima koji su nam već u ovoj inicijalnoj fazi svojom pretplatom na časopis ukazali svoje povjerenje.

Bili bismo vam također vrlo zahvalni kada biste svojim stavovima, idejama, prijedlozima, sugestijama i pisanim prilozima doprinijeli da časopis u svom razvoju konceptualno i sadržajno zaista bude po mjeri vaših informacijskih potreba.

Sa željama za osobnim i poslovnim uspjehom u Novoj 2013. godini, pozdravljam vas s poštovanjem!

Glavni urednik: prof. dr. sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 1/2013.

Teme: Novine u Zakonu o proračunu, Godišnji financijski izvještaji proračuna i proračunskih korisnika, Godišnja prijava poreza na dohodak za 2012. godinu, Temeljni kolektivni ugovor za javne službe, Zakon o udrugama u javnoj raspravi, Izmjene Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi
Broj stranica: 135
Izdanje: siječanj 2013.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu