TIM4PIN MAGAZIN 01/2021.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Prethodnu godinu pamtit ćemo po malo čemu dobroga. Nemile događaje nije potrebno nabrajati jer su se duboko urezali u našu svijest i još uvijek se suočavamo i borimo s njihovim posljedicama. Blagdanske dane koji su za nama, ipak tradicionalno su obilježile bogatije trpeze, prigodni darovi, okićena drvca i šarenim svjetlima ukrašena pročelja naših domova. Kao i niz prethodnih godina ponovo je izostao snježni ugođaj, a ovaj puta izostali su i veseli dočeci na gradskim trgovima i ugostiteljskim objektima.

Zbogom 2020. i stoga, u ovu novu godinu zakoračimo iskrenim željama da nam osobno i poslovno bude puno bolja, ispunjena zadovoljstvom i ostvarenjem naših želja. To posebice vrijedi za oboljele i postradale.

U godini pred nama započinje novo financijsko razdoblje korištenja sredstava EU fondova na koje, možda više nego ikada računamo i za koje se, iz mnogo razloga, trebamo dobro pripremiti. Sanacije šteta, posljedica pandemije i nužnost gospodarskog oporavka i razvoja imperativi su koji jasno određuju fokus naših nastojanja i aktivnosti. Svoj inicijalni doprinos kao uredništvo mi smo već učinili izdavanjem vodiča koji bi vam trebao olakšati snalaženje u novoj EU financijskoj perspektivi.

U svakom slučaju, ova godina po mnogo čemu biti će dinamična i zahtjevna. U njoj nas očekuju i lokalni izbori čije predizborne aktivnosti su već na mnogo područja neizravno, ali i otvoreno započele. Premda su oni, za sada, u sjeni globalnih i nacionalnih zdravstvenih i financijskih izazova, njihov značaj u ovoj složenoj situaciji nije zanemariv. No, o tome će još biti puno prilika raspravljati.

Siječanj mjesec, kao i svake godine, zahtijeva od nas pojačani radni angažman. Prethodnu godinu potrebno je i izvještajno otpremiti u povijest. Tome prethode brojne i nerijetko opsežne pripreme. Nadamo se da će vam prilozi u ovom prvom broju časopisa u novoj pretplatničkoj godini u tome bar malo pomoći.

Na kraju ovoga uvodnog obraćanja, ostaje nam zahvaliti vam se na povjerenju koje nam ukazujete čitanjem našega časopisa. Dugogodišnje vjerne pretplatnike podsjećamo da svoj pretplatnički status u ovoj godini trebaju ipak i formalno potvrditi. To možete učiniti putem naše Internet stranice, slanjem narudžbenice ili uplatom odabranog oblika pretplate.

U uvjerenju da ćemo zajedno biti uspješniji u vremenu koje dolazi, srdačno i s poštovanjem vas pozdravljamo!

Glavni urednik

Prof.dr.sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 01/2021.

Teme: Financije i financijsko poslovanje, računovodstvo, porezi i doprinosi, fiskalna odgovornost i financijsko upravljanje, pravo, javna nabava, lokalna samouprava, poslovanje neprofitnih organizacija, TIM4PIN INFO
Broj stranica: 106
Izdanje: siječanj 2021.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu