TIM4PIN MAGAZIN 12/2013.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Ovim brojem časopisa, zajedno s vama, stigli smo do konca prve godine njegova izlaženja. Iz mjeseca u mjesec uredništvo je nastojalo ostvariti svoj cilj i namjere, da ga oblikuje u suvremeno interdisciplinarno stručno gla- silo usmjereno djelovanju javnoga i neprofitnoga sektora. Vaše pohvale daju nam za pravo vjerovati, da smo u tome u dobroj mjeri i uspjeli. Isto tako vaše sugestije i prijedlozi vrijedan su putokaz uredništvu za daljnje pri- bližavanje sadržaja časopisa vašim stvarnim i praktičnim informacijskim potrebama. I ubuduće ćemo časopis konceptualno razvijati u dvije tematske cjeline.

Prva će sadržavati rubrike i članke o temama od zajedničkog interesa svih čitatelja neovisno u kojim institucija- ma i djelatnostima rade, dok će drugi dio biti posvećen specifičnim temama, koje su aktualne samo za pojedine djelatnosti. Nadolazeća godina po mnogim se gospodarskim i socijalnim indikatorima, zakonskim promjenama  i financijskim ograničenjima najavljuje kao iznimno zahtjevna. Smatramo da je to dodatni razlog i motiv da naš časopis još više doprinese boljem razumijevanju i pravilnoj implementaciji reformskih i razvojnih mjera, koje ćete kao stručnjaci i odgovorne osobe aktivno provoditi.

U tom smislu, zahvalni na povjerenju, pozivamo vas da i u 2014. godini ostanete naši vjerni čitatelji i suradnici. Konac godine prilika je da se iskreno zahvalimo i našim brojnim autorima i suradnicima, koji su s oko 300 objav- ljenih članaka u 2013. godini, dio svojih znanja i iskustava podijelili sa svima nama. Sigurni smo da je to samo početak buduće ugodne i još bolje suradnje. Neposredno pred nama dani su božićnih i novogodišnjih blagdana.

Nerijetko mnogima radost tih dana biva pomućena nagomilanim radnim obvezama, financijskim i drugim bri- gama i neizvjesnostima. Te dane marketiški su stručnjaci proglasili, a mi prihvatili kao dane darivanja. Prihva- tite ovih dana i vi tu sintagmu na pravi način. Odlučite da će to zaista i vama biti dani darivanja. I to dani u kojima ćete sebi i svojim bližnjima prvenstveno darovati rasterećenost od poslovnih briga i problema. Neka vam to budu dani obiteljskog zajedništva i prijateljske radosti. Tako će i sve s čim se bavimo dobiti bolji i drugačiji smisao.

Osobno i u ime uredništva, želim vam čestit Božić i bolju Novu godinu!

Glavni urednik: prof. dr. sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 12/2013.

Teme: Izvještavanje Državnog proračuna za 2014. godinu, Pripreme za izradu financijskih izvještaja, Promjena u statusu obveznika PDV-a u 2014. g, Planiranje javne nabave, Otpis dospjelog poreznog dugovanja
Broj stranica: 109
Izdanje: prosinac 2013.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu