TIM4PIN MAGAZIN 12/2021.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Stigli smo i do posljednjega ovogodišnjega broja našeg časopisa. Uskoro će iza nas ostati još jedna kalendarska i poslovna godina. Uobičajeno se na kraju godine podsjeća na događaje koji su obilježili prethodno godišnje razdoblje. Učinit će to, kao i uvijek, svi javni elektronski mediji. Suzdržat ćemo se ovdje i od komentara i osvrta na aktualne dnevno političke, zdravstvene i gospodarske teme kojima smo svakodnevno obasuti i koje, uvijek iznova, izazivaju kontroverze.

Prije blagdana koje s radošću iščekujemo, valja obaviti i niz ustaljenih, ali i zahtjevnih poslova. Čekaju nas pripreme za godišnji popis, usklađivanja analitičkih evidencija i glavne knjige, ažuriranje i ispravci knjiženja, rebalansi planova i proračuna i niz poslova koji čine našu poslovnu stvarnost.

U nastojanju da vam informacijama budemo korisni, i u ovom smo broju objavili niz priloga za koje vjerujemo da će vam pomoći u otklanjanju mogućih dilema i informirati vas o zakonskim novostima koje su pred nama.

Svojom smo uredničkom politikom i tijekom ove godine nastojali, u suradnji s velikim krugom eminentnih suradnika, u što većoj mjeri odgovoriti na vaše potrebe za aktualnim informacijama i savjetima. Nadamo se da smo u dobroj mjeri to uspijevali, svjesni da uvijek može bolje i više.

Nadamo se stoga da smo vaše pretplatničko povjerenje opravdali te da ćete i dalje biti naši čitatelji. Pretplate na naš časopis su u tijeku i zahvalni smo svima koji su se već na prvi poziv odazvali i time nam izrazili najdragocjenije komplimente.

U nadolazećoj godini nastavljamo, uz tiskano, objavljivati i elektroničko izdanje časopisa za koje je prisutan vaš rastući interes. Naši razvojni poslovni planovi i iduće godine usmjereni su na daljnje podizanje razine usluga i kvalitete naših izdanja. Njihova će realizacija biti uspješna isključivo na temelju vaše suradnje i povjerenja. Vjerujemo da ono neće izostati. Na kraju ovoga kratkoga obraćanja, koristim priliku iskreno se zahvaliti svim suradnicima, autorima, djelatnicima i nadasve vama čitateljima što smo i u ovim zahtjevnim okolnostima uspješno priveli kraju još jednu poslovnu godinu.

U ime uredništva i svoje osobno, želim vam dobro zdravlje, poslovnu sigurnost te blagoslovljene nadolazeće Božićne i novogodišnje blagdane.

Glavni urednik

Prof.dr.sc. Davor Vašiček

TIM4PIN MAGAZIN 12/2021.

Teme: Financije i financijsko poslovanje, računovodstvo, porezi, plaće i naknade, pravo, javna nabava, lokalna samouprava, Europska unija i fondovi, TIM4PIN INFO
Broj stranica: 92
Izdanje: prosinac 2021.

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu