TIM4PIN MAGAZIN 12/2022.

PISMO GLAVNOG UREDNIKA

Poštovani čitatelji!

Stigli smo i do posljednjega ovogodišnjega broja našeg časopisa čime se navršava i punih deset godina njegova izlaženja. Jubilarnu desetu godišnjicu nismo tijekom godine naglašavali niti posebno obilježavali. Razlog tome je naše uvjerenje da jubileji i prošlost ne jamče uspjeh i kvalitetu, već da se ona uvijek iznova mora temeljiti na aktualnosti, ažurnosti i prilagodbama izazovima budućnosti. Ono na čemu smo zahvalni i što nas obvezuje je vaše povjerenje u prethodnim godinama i danas.

Ovaj broj časopisa najavljuje da će iza nas uskoro ostati još jedna kalendarska i poslovna godina. Uobičajeno se tom prigodom podsjeća na događaje koji su obilježili prethodno godišnje razdoblje. No, učinit će to, kao i uvijek, svi javni tiskani i elektronski mediji. Suzdržat ćemo se stoga ovdje i od komentara i osvrta na aktualne dnevno političke, gospodarske, sportske i globalne teme kojima smo svakodnevno obasuti i koje nas nerijetko ne vesele.

Prije nastupajućih blagdana koje uvijek s radošću iščekujemo, valja nam obaviti i niz zahtjevnih poslova. Čekaju nas pripreme za godišnji popis, usklađivanja analitičkih evidencija i glavne knjige, ažuriranje i ispravci knjiženja, rebalansi planova i proračuna i niz poslova koji čine našu poslovnu stvarnost. Posebnu „čar“ našim obvezama daje skoro uvođenje eura kao službene valute. Prilagodbe, ne samo u poslovnim dokumentima i knjigama, nužne su i u našoj svijesti i osjećajima vrednovanja naših primitaka i izdataka. Taj proces sigurno će trajati duže vrijeme i svatko će ga morati sam „procesuirati“ u svojemu mentalnom sklopu i potrošačkim navikama.

Svojom uredničkom politikom, u ovom broju kao i tijekom čitave godine nastojali smo, u suradnji s velikim krugom eminentnih suradnika, u što većoj mjeri odgovoriti na vaše potrebe za aktualnim informacijama i savjetima. Nadamo se da smo u dobroj mjeri to uspijevali, svjesni da uvijek može bolje i više. Nadamo se stoga da smo vaše pretplatničko povjerenje opravdali te da ćete i dalje biti naši čitatelji.

Pretplate na naš časopis su u tijeku i zahvalni smo svima koji su se već na prvi poziv odazvali i time nam izrazili najuvjerljivije i najdragocjenije komplimente.

U nadolazećoj godini nastavljamo, uz tiskano, objavljivati i unaprijeđeno elektroničko izdanje časopisa za koje je, sukladno sve prisutnijoj digitalizaciji, prisutan vaš rastući interes.

Naši razvojni poslovni planovi i iduće godine usmjereni su na daljnje podizanje razine usluga i kvalitete naših izdanja. Njihova će realizacija biti uspješna isključivo na temelju vaše suradnje i povjerenja. Vjerujemo da ono neće izostati.

Na kraju ovoga kratkoga obraćanja, koristim priliku iskreno se zahvaliti svim suradnicima, autorima, djelatnicima i nadasve vama čitateljima što smo i u ovim zahtjevnim okolnostima uspješno priveli kraju još jednu poslovnu godinu.

U ime uredništva i svoje osobno, želim Vam dobro zdravlje, poslovnu sigurnost te blagoslovljene nadolazeće blagdane!

TIM4PIN MAGAZIN 12/2022.

Teme: Financije i financijsko poslovanje, računovodstvo, porezi i doprinosi, plaće i naknade, pravo, javna nabava, lokalna samouprava, poslovanje neprofitnih organizacija, odgovori na pitanja, TIM4PIN INFO
Broj stranica: 101
Izdanje: prosinac 2022

PRETPLATI ME NA ČASOPIS

Naručiti možete:
  • Ispunjavanjem online obrasca u nastavku nakon čega ćete dobiti potvrdu i upute za plaćanje na e-mail.
  • Slanjem popunjenog  prijavnog obrasca na e-mail ili fax: prijave@tim4pin.hr; 075/805-625, 01/5531-335
  • Telefonom: 01/5531-755, 01/5531-335, 099/3037-677
Uplate se izvršavaju na:
TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje
Ulica kneza Trpimira 15
10 000 Zagreb
IBAN: HR3323400091110546815
Više o TIM4PIN Magazinu