Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska 2014. – 2020. je trajno otvoreni poziv što znači da se prijave mogu neprekidno podnositi od otvaranja poziva sve do iskorištenja sredstava.

U svrhu pripreme korisnika za sudjelovanje u navedenom programu s posebnim naglaskom na Specifični cilj Zaštita i obnova biološke raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru spomenutog Programa suradnje, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, zajedno s Uredom Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku, pokrenulo je inicijativu dodatne podrške pripremi i razvoju projekata u sklopu investicijskog prioriteta 6d Zaštita i obnova biološke raznolikosti i tla te promicanje usluge ekosustava, uključujući putem mreže Natura 2000 i zelenih infrastruktura.

Slijedom navedenog organizira se informativna radionica koja će se održati u ponedjeljak 17. listopada 2016. godine u Samoboru, Pučko otvoreno učilište (Trg Matice hrvatske 3) prema sljedećem vremenskom rasporedu:

09:15-09:30 Registracija sudionika
09:30-10:00 Predstavljanje Investicijskog prioriteta Zaštita i obnova biološke raznolikosti i tla
te promicanje usluge ekosustava, uključujući putem mreže Natura 2000 i zelenih infrastruktura
10:00-11:00 Stručna rasprava o pokazateljima Specifičnog cilja 2.2. Zaštita i obnova biološke
raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru Programa suradnje  Slovenija – Hrvatska
11:00-12:00 Pitanja i odgovori te mogućnost povezivanja potencijalnih prijavitelja

 

Radionica će biti održana na hrvatskom i slovenskom jeziku te neće biti osiguran prijevod.

Zbog organizacijskih razloga prijavite se za sudjelovanje putem sljedeće poveznice: https://goo.gl/rHwUFe.

TIM4PIN Vam stoji na raspolaganju za konzultantsku pomoć u području pripreme, prijave i izvedbe Vašeg projekta. Slobodno nam se obratite na mail: centar@tim4pin.hr.