Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 3. prosinca 2015. prvu izmjenu pojedinih dijelova natječajne dokumentacije Poziva na dostavu projektnih prijedloga pripreme i provedbe integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine, koji je bio objavljen 6. studenog 2015. godine.

Sadržaj izmjene se odnosi na produženje roka za zaprimanje projektnih prijedloga (u svim grupama aktivnosti) koji je sad pomaknut sa 6. prosinca 2015. na 8. siječnja 2016., što je posljedica velikog broja pitanja postavljenih Ministarstvu  putem e-pošte te tijekom informativnih radionica tj. potrebe da odgovori na iste, u najvećoj mogućoj mjeri, budu raspoloživi potencijalnim prijaviteljima prije mogućnosti podnošenja projektnih prijava.

Dokumentaciju za natječaj možete preuzeti ovdje: I. izmjena natječajne dokumentacije.

Prijavitelji se potiču i da redovito prate pitanja i odgovore u sklopu Poziva jer svaki odgovor nadležnog Ministarstva mijenja uvjete Poziva tj. smatra se relevantnom interpretacijom pojedinih dijelova Poziva.

Ukoliko želite provjeriti uklapa li se Vaš projektni prijedlog u ovaj ili neki od otvorenih/najavljenih Poziva, pišite nam na centar@tim4.pin.hr. 
Pretplatnici na TIM4PIN Magazin za 2016. ostvaruju pravo na analizu projektnih prijedloga u okviru prijave na neki od ESI fondova.