Evo prilike za one koji žele svoju organizaciju učiniti inovativnom i sposobnom, graditi budućnost u tehnološki sve razvijenijem i bržem svijetu. Sudjelujte na konferenciji Corporate Innovation and Intrapreneurship 2015 koja okuplja svjetske i domaće stručnjake na temu inovativnosti i poduzetništva u organizacijama. Kroz dva uzbudljiva dana u Zagrebu se 22. i 23. listopada održava događanje koje će pokazati kako tvrtke u Hrvatskoj i regiji, bez obzira na veličinu, mogu iskoristiti snagu inovativnosti te što trebaju učiniti da u što kraćem vremenu izbace inovaciju na tržište.

Pripremljeni program nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sudionike očekuje odličan miks inspirativnih predavanja, zanimljivih rasprava i zabavnih radionica. Neka od ključnih predavanja su Inovacije koje stvaraju nova tržišta koje će održati Horace Dediu s američkog Clayton Christensen instituta i vodeći autoritet za poslovanje trenutno možda najinovativnije svjetske kompanije Applea. Uz njega tu je međunarodno poznati stručnjak i glavni predavač s područja inovativnosti i poduzetništva u kompanijama iza kojega stoji 5 uspješnih knjiga, Stefan Lindegaard. Predavanje ovog danskog stručnjaka dati će odgovor na pitanje što je potrebno kako bi se izgradile vještine koji će osigurati inovacijske rezultate. Svakako je potrebno među istaknute predavače uvrstiti i Blakea McEldowneya jednog od osnivača Zinc Studia iz Barcelone koji radi s inovativnim kompanijama na dizajniranju proizvoda i usluga koji će oduševiti korisnike i stvoriti vrijednost. Od domaćih stručnjaka vrijedno je spomenuti Tomislava Buljubašića čije znanje uključuje upravljanje inovacijskim procesima u organizacijama. Oni su izdvojeni iz odlične skupine predavača koji sudjeluju na konferenciji, a koju možete pronaći na web stranici konferencije www.corp2in.com.

Zašto sudjelovati na konferenciji? Biti inovativan nikad nije bilo važnije! Svijet se okreće sve brže. Konkurencija, novi proizvodi i poslovni modeli ruše okruženje u kojemu vam je sve bilo poznato i tjeraju vas da u biznis ugradite novu kulturu – kulturu inovativnosti. Odgovor na pitanje kako je izgraditi, doznati će sudionici konferencije koja prezentira stvarne izazove, ali i otvara prilike za Inovativnost u organizacijama te pruža primjenjiva rješenja koja funkcioniraju.

Uključite se u zajednicu onih koji žele biti kreativni u stvaranju budućnosti vlastite tvrtke. Povežite se s onima koji razmišljaju drugačije i koji vam mogu biti partneri, s kojima ćete nadolazeće izazove pretvoriti u prilike.