Pozivamo sve predstavnike gradova da učestvuju na konferenciji naziva Digitalna budućnost – gradovi i stvarnost koja se održava u od 12. do 14. lipnja 2017. u hotelu International u Zagrebu u kojoj TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje sudjeluje kao ponosni sponzor, kao partner koji pridonosi uspješnoj organizaciji i ostvarenju ideje organizatora Grada Zagreba i udruge Major Cities of Europe – IT Users group (MCE), te uz partnerstvo Razvojne agencije Zagreb – TPZ.

Želite li dobiti uvid u iskustva i smjernice europske i američke digitalizacije gradova te iz prve ruke saznati pozadinu uspjeha izraelskog non-stop inovativnog gospodarstva, pridružite se MCE konferenciji i kroz izravne kontakte s vrhunskim ekspertima digitalne transformacije dopustite da digitalizacija gradova utječe i na vaš poslovni uspjeh!

Tradicija, inovativne, atraktivne i aktualne teme (poput korištenja umjetne inteligencije, blockchain tehnologija, ravnopravnosti spolova u IT industriji, otpornosti gradova i sl.), vrhunskim svjetskim govornicima (iza kojih stoje konkretni rezultati), interaktivnim raspravama kroz World Cafe i okrugle stolove, ali i neformalnoj komponenti poput druženja na atraktivnim događanjima koja prate konferenciju, a namijenjena su svim sudionicima te ostale popratne sadržaje koji potiču otvorenu i prijateljsku atmosferu.

Detaljan pregled tema i program konferencije, kao i sustav za online prijavu dostupan je na poveznici: http://www.majorcities.eu/conferences/2017-zagreb/.