Povodom objavljivanja nove knjige EU PROJEKTI – od ideje do realizacije, TIM4PIN d.o.o. u suradnji s Uredom zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić, urednice i jedne od autora knjige, organizira okrugli stol u Zagrebu 3. ožujka (Hotel Westin), 4. ožujka u Rijeci (Hotel Bonavia), 11. ožujka u Osijeku (Hotel Osijek) i 18. ožujka u Splitu (Hotel Park), u vremenu od 11:00 h do 13:30 h.

Okrugli stolovi su otvoreni za sve fizičke i pravne osobe kao potencijalne korisnike EU sredstava. Sudionici će moći postaviti pitanja te dobiti savjete vezano uz mogućnosti financiranja ideja koje imaju kao i probleme s kojima se susreću u pripremi i provedbi projekata. Sudjelovanje na okruglim stolovima je besplatno jer je cilj približiti ovu specifičnu tematiku važnu za gospodarski razvoj Republike Hrvatske što većem broju zainteresiranih. Tom prilikom sudionici će moći knjigu EU PROJEKTI – od ideje do realizacije kupiti po promotivnoj cijeni od 200 kuna.

Na okruglim stolovima sudjelovat će autori knjige:

Ivana Maletić, zastupnica u Europskom parlamentu, autorica i urednica knjige,

Katarina Ivanković Knežević, pomoćnica ministrice u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava,

Saša Bukovacpomoćnik direktora Sektora za međunarodne odnose HGK,

Matilda Copić, voditeljica Zajedničkog tajništva Programa prekogranične suradnje HR-RS 2014-2020, u Agenciji za regionalni razvoj RH,

Moderator: Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije HGK.

Program okruglog stola, kao i način prijave pogledajte ovdje.

POSTANITE SPONZOR OKRUGLOG STOLA!

Medijski pokrovitelj izdanja je Jutarnji list.