Zagreb, 2. srpnja 2018. – TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje, osnovan od Centra za razvoj javnog i neprofitnog sektora TIM4PIN, radi promicanja projekata u području sporta i kvalitetnijeg povlačenja bespovratnih sredstava za razvoj sportskih udruga u Republici Hrvatskoj sklopio sporazum o suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, jednom od ključnih organizacija u hrvatskom sportu.

Zajedničkim edukativnim aktivnostima, seminarima i radionicama, kao i individualnim savjetovanjem, nastojat ćemo povećati broj uspješno apliciranih i provedenih projekata u području sporta financiranih iz fondova Europske unije.

Ova suradnja otvara jedinstvenu mogućnost svim organizacijama zainteresiranima za apliciranje projekata u području sporta da se našem timu multidisciplinarnom stručnjaka obrate s pitanjima o prihvatljivosti sudjelovanja na pojedinim natječajima, usklađenosti projektnih ideja s ciljevima poziva, dvojbama u vezi s procesima provedbe odobrenih projekata te ostalim specifičnim upitima povezanim s ovim područjem.

Za sva povezana pitanja i zahtjeve za održavanjem edukativnih aktivnosti u Vašoj organizaciji, ustanovi ili JLP(R)S-u kontaktirajte nas na e-mail centar@tim4pin.hr.

Povezana vijest: http://www.hoo.hr/hr/olimpizam/olimpijske-vijesti/5297-tim4pin-pridruzuje-se-hoo-u-u-pruzanju-potpore-korisnicima-eu-fondova