Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje novog izdanja TIM4PIN-a „KOMUNIKACIJA OD A DO UPRAVA – priručnik za komuniciranje u javnom i neprofitnom sektoru“ autorica Mateje Jalušić, Melite Pavlek, Ive Pintauer Šmit i Vlatke Šelimber.

Promocija knjige održat će se u četvrtak 30. siječnja 2020. godine s početkom u 18:00 sati u prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva ulica 5 u Zagrebu.

Priručnik „Komunikacija od A do uprava“ predstavit ćemo u obliku interaktivnog panela koji će u razgovoru s autoricama, pružiti dodatan uvid u komuniciranje u javnom i neprofitnom sektoru. Panel će moderirati Tin Bašić (Lider). Od osnovnih postulata komunikacije do praktičnih primjera, Priručnik je zamišljen kao savjetnik početnicima za lakši početak rada u ovom kompleksnom području, ali i kao podsjetnik profesionalcima kako ostati „svjež“ u poslu.

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite na adresu elektroničke pošte: prijave@tim4pin.hr

Sudionicima je osigurana mogućnost kupnje knjige po promotivnoj cijeni od 80,00 kn (redovna cijena 105,00 kn). Uz izvršeno plaćanje po ponudi knjigu će biti moguće preuzeti na predstavljanju.